sunnuntai 28. elokuuta 2011

27.8.2011 - ANNE - Höyrypuisto, Keuruu

”Sun oli suu ja kieli mustikassa” …
”Sun oli suu ja kieli mustikassa”… no ei nyt Annella eilen kuitenkaan… vaan on se Anne sitten mahdottoman nopee tyttö ja kerkee melkeinpä minne vaan, kuten eilenkin. Ennen illan keikkaa Anne säntäsi Keuruun seudun mustikkametsiin. Ja turhaa reissua ei touhakka Annemme tietenkään metsään lähtenyt. Mustikoita löytyi, ja kerkesipä Anne vielä poimimansa mustikat siivoamaankin ennen keikan alkua. Keikan päätteeksi Anne oli kohtelias ja kiitti hauskasti… ”kiitos Keuruulle mustikoista” :-D


Hieno Höyrypuisto…
Keuruun Höyrypuisto on tanssipaikkana hieno ja siisti… no mitäpä muutakaan se voisi olla kun paikan isäntänä toimii ”vanha tanssittaja guru” Martti Vainio. Paikka on rakennettu tanssipaikaksi vanhan Haapamäen rautatieaseman yhteyteen. Hyvä viihtyisä kokonaisuus! :-))
Anne ja Mistral…
Tällä kertaa tyylikäs Annemme aloitteli oman osuutensa kappaleella ”kuljettaa”. Anne kertoi kappaleensa jälkeen aiemmasta mustikka reissustaan… ja sai siitä kivat abloodit paikalle saapuneelta tanssiyleisöltä! :-)) Toisena kappaleena kuulimme ”tyynyyn jäljet jää”, sekä lisäksi kappaleet ”elämän peli”, ja pitkästä aikaa Annen esittämänä kappaleen ”valokuva”.


"Seuraavana kuuulemmekin sitten Jamppa Tuomista ja hänen viimeisen sävellyksen "kaipuuni on uskomaton". Jotenkin tähän tapaan Anne esitteli seuraavaa kappalettaan...   
Tuli myös sambat kuten yksi suosikki kappaleistani ”tuhlaaja tyttö palaa”. Myös humpalle päästiin ja kuultiin humppa sieltä vuosien takaa ”takaisin paluu”. Humppa kappale joka on kuulunut Annen ohjelmistoon jo sieltä Annen uran alku-ajoista lähtien. Jostain kolmetoista vuotiaasta alkaen… Mikä ettei, se on humppa musiikkia parhaimmillaan! :-))

Kun kerta Annen keikasta on kyse, niin noita kappale toiveita tulee joka keikalle muutamia, niin tälläkin kertaa. Toiveena kuulimme tällä kertaa Annelta kauniin "rannalla kyynelten meren".


tapsukka.kuvat.fi

Pojat aikoi jo lähtee tauolle... Anne tuumas katsoen samalla poikiin… ”mennään vielä parit… mentäiskö vielä tangot”, Anne kuin kysellen pojilta ja yleisöltä. Ja tangot kuulimme, vaikkapa sen vanhan tutun Olavi Virran tangon ”täysikuu”.
”Perutaan häät… no ei vaiskaan”…
Anne aliotteli toisen settinsä tutuilla hiteillään ”enkeleitä onko heitä” ja ”asfalttiviidakko”. Jatkaen kappaleella ”jambalaya” ja perään niin ikään Carpenter kappaleella ”top of the world, tänään huipulla”. Seuraavana kuulimme vähän hitaampaa, kappaleet ”surujen kitara” sekä Badding ”tähdet tähdet”. Kuulimme tietysti myös yhden Annen suosituimmasta kappaleista ”perutaan häät”… kuin vähän valitellen Anne totesi kappaleen jälkeen, ”perutaan häät… no ei vaiskaan, - niin ja kiitos niistä mustikoista”, jatkoi Anne vielä lopuksi! ;-))


Encorena palasimme aikaan... Räyskin entisiin "corolla-ajan" tunnelmiin kappaleessa ”bailando”. Mikäpäs siinä, hyvää rentoo menoo saimme tietysti kuulla sen myötä! Toisena encorena ”sielu salamoi” pääsi Nurmen Jukka  jälleen kerran ”tuuraamaan” Tulkin Jannea!
Kiitokset tyylikkäälle kivalle Annelle, kuten kiitokset myös taitavalle Mistralille hienosta musisoinnista. Palaamme jälleen… :-))
Tapsukka :-))
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti