lauantai 17. syyskuuta 2011

16.9.2011 - ANITTA - Hiihtomäen lava, Mikkeli

Keikalle Mikkeliin…
Jälleen on kokolailla viikko vierähtänyt edellisestä keikasta, joten johan se oli aikakin lähteä taasen tien päälle ja keikkareissuun... ;-)) Suuntana oli tällä kertaa Tapsukalle keikkapaikkana uusi tuttavuus Mikkelin Hiihtomäen lava. Hiihtomäen lavalla odottelisi illan esiintyjät reippaat Anitta ja Fenix… Lisäksi tuo Hiihtomäen lava on jopa kohtuu matkan päässä joten reissuun vaan… :-))
Lava helposti hävyksissä...

Hiihtomäen lava on monen mutkan takana ja vieraille hankalasti löydettävissä osoitteenkin perusteella. Ei hätää Hiihtomäen lava löytyy kuitenkin näpsäkästi Google Maps- hakukoneen kautta. Kotona ennen reissuun lähtöä osoite tuohon Google Maps hakukenttään ja siellä kameran pyöritykseen… eipä aikaakaan kun kuvassa näkyy jokin kaukainen tanssijuliste, vähän kuvan suurennusta ja sieltä löytyy tunnistettava tanssijuliste nuolien kera, joten sielähän se lavan täytyy löytyä. :-))
Hiihtomäen lava on hyvin perinteisen oloinen kesälava vailla mitään senkummempia hienouksia… kesälavana aivan toimiva kyllä sellaisenaan. Tanssitilaa on reilusti, ja ne normaalit kahvit ja makkaratkin hyvin löytyy, ja siinähän se… joten eikun tämän ”meidän” ihastuttavan ja osaavan Anittan keikasta nauttimaan…
”Saa rauhassa tanssia ja rauhassa pussailla…”
Tapasin Anittan jo ennen keikkaa ja siinä samalla vaihdettiin illan kuulumiset pienen rupattelu tuokion merkeissä, näin! :-))  
Anittan aloitus kappaleena oli vanha tuttu ”mustat silmät”… joka soi makeesti kivana rautalanka versiona, jess..! :-)) Jatkoa tuohon kivaan sointiin seurasi illan toisessa kappaleessa ”vanhan myllyn tarina”. Kuulimme seuraavaksi valssit ja Reijo Taipaleen kiva kappale ”täysikuu” ja sen parina Tapani Kansaa ”kuinka rakkaus alkaa”. Myös Tarja Lunnaan kappaleita kuuluu Anittan ohjelmistoon kuten kappaleet ”soita joa tunnet niin” ja ”salamoi”.


Anittalta käy oivasti tämä sanoituspuoli kuten on tullut monesti jo aiemminkin todettua. ”Kun kellohame heilahtaa”… ei ollut näin syksyllä enää sitä kellohametta mutta se valkea pitsireunainen paita sai tällä erää kelvata… näin myös Anittan itsensä mielestä. ;-)) ”Saa rauhassa tanssia ja rauhassa pussailla” sanoitti Anitta tällä kertaa jo tuolla aiemmin mainitussa kappaleessaan ”kun kellohame heilahtaa”. ;-) Setin päätteeksi kuulimme Anittalta tutun ja hänen oman levyttämän ”jambalaya” kappaleen…



”Verenpaine nousee ja pumppu kiihtyy”…     
Toinen setti käynnistyi kappaleella ”kuuleeko yö” sekä toisena kappaleena Jamppa Tuomisen ”elämäni parhainta aikaa”. Seuraavaksi kuulimme Anittalta todella innostuneesti vastaanotetun Hirvoskan kappaleen ”de va kukku de”… sen myötä tais kuulijoillakin rytmit nousta, kuten tuossa Anittan laulussakin mainittiin… ”varenpaine nousee ja pumppu kiihtyy”! ;-)) ”De va kukku de” on mainio kappale vauhdikkaalle Anittalle. ;-))
Kuulimme seuraavaksi Anittalta Annelin tutun kappaleen ”liian pitkä matka kotiin” ja perään saimme ne illan humpat ”tiikerihai sekä toisena humppana Anittan juonnon mukaan kappale joka kertoo ”soittaja pojista”… no kohta kuului niiltä soittaja pojilta, ”pojat on poikia”! ;-))
Encore kappaleena Anitta esitti oman eka sinkkunsa Petri Munckin käsialaa olevan ”hulluna rakastat”! :-))
Anittan säestävänä yhtyeenä toiminut Fenix on toimiva tanssi yhtye… pidin varsinkin heidän rautalanka tyyppisistä sovituksistaan. ne olivat kivaa kuultavaa! :-))
Mainio ilta Anittan ja Fenix- yhtyeen sekä keikkatuttujen seurassa. Kiva oli kotia kohti ajalla kun tuota keikka matkaakaan ei enempää ollut. Sitä oli unten mailla hyvinkin jo siinä kahden nurkilla!
Kiitos illan viehkeälle tähdelle Anittalle: Tapsukka :-))



Ps. Discopress oy- levyarviot/ iskelmä:

Anitta Mattila - Hulluna rakastat - 5/11

- On tätä sukua siunattu laulunlahjoilla. Ainoa ongelma on, että tyhmempi ei näitä neitoja erota toisistaan. Hyvä tanssikappale. Rami
- Lisää Mattiloiden sisaruksia tanssilavoille... Ei hullumpi laisinkaan, joskin ei kuitenkaan vielä täysosumakaan... Juke
- Vihdoin nuorin sisaruksista on sitten poikennut levytysstudiolla. Hyvää musiikkia tämä, kappale. Koskahan nuorin Mattila eli Arttu aloittaa nuo levytys hommat? Lasse.


Edelleen Tapsukka :-))
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti