sunnuntai 11. joulukuuta 2011

11.12.2011 - ANNE - Ideapark Ten Art, Lempäälä

Vähän erilaista keikkaa…
Viikonvaihteen keikka oli jotain uutta, ja samalla se oli oikein kunnon taidepläjäys Lempäälän Ideaparkissa. Anne oli esittelemässä taidenäyttelyään avajaisten merkeissä Ideaparkin Ten Art taideliikkeessä… Kiva ja vähän erilainen keikka, suosittelen näyttelyssä käyntiä ehdottomasti! :-))

Voi kun on kaunista!! :-))


Anne on taiteilija isolla teellä…
Se että Anne osaa laulaa, säveltää, sanoittaa jne. on kaikille jo varmaan tuttu. Se että Anne on lisäksi osaava taidemaalari on monelle asiaan vihkiytymättömälle jotain uutta. Annella on maalauksissaan kivoja ideoita kuten ikkunpoakehykset ja maalaminen puuhun jossa kuoret toimivat kehyksinä jne!

Tapsukka tuli entistäkin vakuuttuneemmaksi tänään taidenäyttelyn avajaisissa… Anne on ehdottomasti taiteilija isolla teellä! :-))


Taiteilija Anne ja etualalla olevia hänen hienoja maalauksiaan. Mihinhän Anne vielä ehtiikään... 
Suuren suuret kiitokset Annelle erittäin mielenkiintoisesta ja kivasta taidenäyttelyn avajaisista!
Tapsukka :-))

ps. Kuvien ikuistamista kameralla hankaloitti lasipintojen voimakkaat heijastukset. Joten aivan kaikkia tauluja ei saanut kunnolla ikuistetuksi... mutta jotain sentään! :-)) Taulujen koon pystyy arvioimaan kokolailla tarkkaan taustalevyn reijityksestä. Reikien väli taustalevyssä on noin 1 senttimetri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti