lauantai 3. joulukuuta 2011

2.12.2011 - ANNE - Kylpylä Eeden, Nokia


tapsukka.kuvat.fi

Nokian Eeden…
Illan suunnitelma oli Annen keikka Nokialla. Joten sinne! :-))

Loppu hyvin kaikki hyvin…

Keikkapäivän aikataulu ei menny nyt ihan putkeen, mutta siitäkin selvittiin pikku mutkien kautta kokolailla kunnialla, ja keikalle vielä ennätettiin. Alunpitäen piti päivän mittaan Karvian kylillä hoidella ekana noi "pikkumersun" huoltohommat ja sekä edelleen vanhinta tytärtä kattoo Tampereelle ja sieltä vasta Nokian keikalle.. Mutta kuinkas kävikään, tuota huolto hommaa tehtiin iltapäivästä asti. Ja jotain pikku osaa piti lähtee vielä illansuussa hakee aina Tampereelta asti...  

No pelit saatiin toki hienoon kuntoon ja siitä päästiin keikkamatkalle, mutta Tampere täytyi tällä kertaa jättää väliin. Tytär ja Tampere sitten toisella kertaa! Niin ja ettei vaan unohdu... terveisii vaan tässä yhteydessä vielä huoltopaikan isätäväelle hyvästä huolenpidosta, kyl' Tapsukan jälleen kelpas, tak tak!! :-))

Kello näytti jo kohta puoli yhtätoista kun pääsin matkaan kohti Nokiaa. Loppumatkasta jokin ”kissalanpoikien” autokin tuli vielä perävalot edellä vastaan ja hidasti pikkaisen tuota matkan tekoa… Keikalle toki vielä ehdittiin, no vasta sille toiselle setille. Mutta ei sen väliä, loppu hyvin kaikki hyvin! :-))


Tyylikästä tyylikästä…
Anne saapui lavalle kirkkaiden lamppujen loisteessa, ah ja niin tyylikkäänä että! :-)) Aloitus kappaleena kuulimme Annelta Sahnia Twainin ”no one need’s to know”… taattua hienoa Annea! Parikseen se sai Annelilta tutun ”saappaat”.

Seuraavaksi mentiinkin herkistelyn puolelle kappaleissa ”voima rakkauden” ja niin ikään Annen omalta levyltä kappale ”sovitaan”.

Foksilla jatkettiin… ”elämän peli” ja ”ravintola sydänsuru”. Ja sitten palasimme tuonne vuosien taakse Espanjalaisiin sävelmiin disco- kappaleeseen ”bailando” ja toisena disco- kappaleena ”feel like a woman”, tuttua Sania Twainia

Sahnia Twain ”feel like a Women”: http://www.youtube.com/watch?v=ZJL4UGSbeFg

Aivan omat polttarit…

"Huomenna on suuri päivä Räyskillä… hänestä tulee ukkomies”. Anne jatkoi edelleen, ”monesti on toivottu heille kappaletta ”perutan häät”, no ei tietenkään peruta vaikka esitämmekin tään, ”perutaan häät”…


Pääsimme vielä oikein polttareihin, ja ei aivan tavalliseen vaan tään mainion kosketin soittajan edellä mainitun ”Räyski” Timo Määtän polttareihin. En tiedä oliko tää ennalta sovittu mutta ei kait tuon väliä… ”Kun Räyskillä ei ole ollut noita polttareita, niin nyt voimme sellaiset pitää… kuulemme kappaleen ”sielu salamoi”, ja Räyski saa toimia nyt Janne Tulkkina, ei auta”… jotenkin näin laittoi Anne polttarit käyntiin. Hyvinhän tää tämän kertainen ”vara- Janne” Räyski tään homman hoiti kotiin, hauskasti välistä omin sanoin. Ja kansalla oli tietysti hauskaa! :-))

Encorena kuulimme Annelta vauhdikkaan potpurin!

Onnittelut Tapsukalta vielä Timolle myös näin blogini kautta! :-)) :-))
Kiitoksia vielä kivasta "keikanpuolikkaasta", Anne sää olet upee!!… Oli tyyliä ja mainiota osaamista hulppeissa puitteissa!

Tapsukka :-))   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti