torstai 14. heinäkuuta 2011

13.7.2011 - ANNE - Kuikan lava, Jyväskylä


Uudistunut Kuikan lava…
Sitten viime kesän on Kuikan lavaa uudistettu hallitusti nykyaikaan. Uudistuksessa on onnistuttu säilyttämään hienosti lavan ”kesälava tunnelma”! Lavalle on lisätty muun muassa ilmastointi, orkesterin tilat on kokonaan uusittu sekä yleisön saniteettitilat ovat myös uudet ja hienot! Kuikan lava on aina ollut yksi idyllisimmistä tanssilava miljööstä, ja on sitä edelleen myös näiden huomattavien uudistusten jälkeenkin. Hyvä, hienosti toteutettu! :-))

tapsukka.kuvat.fi

Anne kullan väreissä…
Anne oli pukeutunut tyylikkäästi kultaan aina siroja ja nättejä kenkiä myöten, ja olihan Annelle sitä hänen suosimaa valkeaa sävyäkin mukana...

Kun Anne saapuu lavalle… ottaa hän samalla haltuunsa koko lavan olemuksellaan ja luontaisella säteilyllään, se on sitä karismaa… sitä joko on tai sitten ei, Annelta jos keneltä luontaista karismaa kyllä löytyy! :-))


Anne aloitteli Carbenters- yhtyeen musiikilla… Perään kuulimme Annelta nyt keväällä ilmestyneen sinkun ”sovitaan”. Ei taida muuten olla useasti sellaista keikkaa missä Annella ei kuultais ”asfalttiviidakkoa”… jos ei muuten niin yleisön sitä ehdottomasti vaatiessa jopa useampaan kertaan, jopa aina kolmeenkin kertaan! Tänään Kuikassa ”selvittiin” yhdellä kuuntelu kerralla.

Kuulimme myös vauhdikkaat humpat ”soittaja poika” ja ”takaisin paluu”, kunhan ensin noista pikku hämmingeistä selvittiin... "se oli varmaankin se äidin terassin kyllästys, mikä vielä...". Näin Anne tuumas tuosta pikku hämmingistä jo ennen noita humppa kappaleitaan. ;-))

Perään kuultiin tangot kuten vanha ikivihreä ”mustasukkaisuutta”, sekä vielä kappaleet ”surujen kitara” sekä mielestäni äärettömän kaunis ”kuin iltatuuleen”.

Bailando, enkeleitä ja Abbaa…
”Elämän peli” ja ”varjot” kappaleilla aloitettiin toinen setti. Seuraavaksi kuulimme Annen käsialaa ja Killen sovittaman tulevan uuden levyn kappalen ”musta kahvi”. Ja sitten tulikin perä perään nämä Tapsukan "vanhat" suosikki kappaleet. Kuulimme Annen ekana studiolla purkkiin laulaman kappaleen ”pienen hetken”, sekä toisena suosikki kappaleena ”enkeleitä onko heitä”… ”on heitä, tuumas Anne”! :-))
Seuraavasta kappaleesta saammekin sitten ”syyttää” mainiota kosketin soittajaamme Räyskiä. Bailando kappale tuolta 90-luvulta… aika hyvä idis tuoda kappale nykyiselle tanssilavoille. Bailando saikin ehkäpä ne illan kovimmat aplodit paikalle saapuneelta runsaslukuiselta yleisöltä. Eikä paljoa heikommalle aplodeilla mitattuna jäänyt seuraava Abba kappale ”mamma mia”… http://www.youtube.com/watch?v=unfzfe8f9NI – Abba, makeeta 70-lukia! :-))
Toisen setin Annen lopetteli keväällä lanseeraamaansa hitti potpurin hänen omista hitti kappaleista. Näppärä systeemi tarjota yleisölle noita Annen monia hittejä! Encorena kuultiin toive kappaleena vielä kerran tämä uusin sinkku ”sovitaan”, sekä toisena Baddingin säveltämän ja sanoittaman ”tähdet tähdet”, jee… :-))


Hieno keikka jälleen Annen ja Mistralin seurassa. Tuota Annea on tullut Tapsukan kehuttua aika lailla tuossa vuosien varrella… mutta muutama sana välistä Mistralista: Heitä on mukava kuulostaa... mihin he ryhtyvät sen he tekevät reilusti turhaan soittimiaan säästelemättä, siitä on velttous kaukana! Hyvä siitä miekin pidän! :-))  
”Uusi naapuri”…
Tällainen tarina tänään… pienet keskustelut Annen kanssa: Tuumasin Annelle, ”sää olet saanut uuden naapurin”, ”joo mää oon siitä kyllä onnellinen”. Jatkoin vielä, ”sun pitää muuten kahtoo vähän sen naapurin perään kun se on niin nopee käännöksissään”… ”juu kyllä mää sen tiedän"... Heh hee... terveisii vaan naapurille! :-))

Palaamisiin Annen pariin viimeistään Keuruulla! KIITOS!
Tapsukka :-))

Anniina keikalla Huittisissa…
Anniina oli eilen myös keikalla tuolla Pohjanmaan suunalla Huittisissa… Viestiä pukkasi illan mittaan sieltä tähän tapaan: ”Täällä on muuten Annelikin ja Vipin pojat. Avenuesta ainoastaan rumpali, vähän outoa katsoa kun Vippi soittaa ja Anniina laulaa.” :-D Tais minun terveisetkin mennä perille, näin se nykyaikana onnistuu reaaliajassa, kiitos kiitos! :-))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti