torstai 21. heinäkuuta 2011

20.7.2011 - ANITTA - Syvälahden lava, Kangasniemi

Se on Syvis jälleen…
Suunta tällä kertaa Anittan keikalle tuonne viihtyisälle ja tuttuakin tutummalle Syvälahden lavalle. Edellisestä Anittan keikasta onkin ehtinyt vierähtää jo kuta kuinkin puolisen vuotta. Onhan Anittallakin noita keikkoja ollut mutta ei ole ”kohdalle ” sattunut… tai oikeammin Annelin keikoille on tullut suunnattua kun on keikat päälletysten lähes aina osuneet... toisaalta erittäin suuri harmi kun tätä eilis iltaista keikkaakin muistelee! 

tapsukka.kuvat.fi

Ihana hieno vastaanotto...

Kyllä Tapsukan kelpaa… sain aivan ihanan ja hienon vastaanoton Anittalta, illan valloittavalta tähdeltämme! Siinä samalla hetken juteltuamme lupasin, kuin vähän anteeksi pyydellen parantaa tapani ja pikkaisen tiukempaan tulla Anittaa kattooo hänen keikoilleen… kaiketi tämä tarjoukseni hyväksyttiin! Anittan mukana Syvikselle oli saapunut myös tällä kertaa kuskin ominaisuudessa se Tapsukan suuri suosikki, siskonsa Anneli. Anneli käväisi lavalla myös yhden dueton verran, jee jee… :-)) Ei voi muuta todeta että siinä on aivan mainio sisaruspari… mie kovasti sitten tykkää! :-))

Ihastuttava Anitta…
Aivan ihastuttava nuori neito, Anitta saapui lavalle ”jambalayan” soidessa nätissä pantterikuvioisessa mekossaan, olen lähes sanaton!!!

Mitenkäs se nyt taasen menikään… ”seitsemäntoista vuotiaana nuori neito on kauneimmillaan…”, minä ainakin tuohon uskon! :-))

Taitavsti nuori Anitta hallitsee myös tuon lavaesiintymisen, niin laulun kuin kaiken ulkoisen esiitymisen, kaikine veikeine silmäniskuineen päivineen... tuo on lahja jota kannatta käytää. Siinä on jotain tuttua, kenties... Kun saadaan nuorelle Anittalle vähän vielä ikää lisää... ja sen tuomaa syvyyttä kappaleiden tulkintoihin... se on siinä, aivan valmis MESTARI! :-))

Kokonaisuus huomioiden Anittalla on nuorestä iästään huolimatta jo todella hyvä ammattitaito... joka etsii vartaistaan! :-)) 
Anittan ja häntä säestäneen Fenix- yhtyeen lisäksi toisena esiintyjänä oli mukana Markus Sextet- yhtye. Heillä on hyvä persoonallinen ohjelmisto… sieltä löytyy monta kivaa hyvää coveria, on Elvistä jne… lauletaan kappaleita jopa venäjäksi ja ranskaksi! :-)) Toisaalta heidän soitantaan en ole henkilökohtaisesti koskaan erikoisemmin ihastunut... vaikkapa noista heidän rummuistaan joskus olen kaiketi jo maininnut?

Tuolla väliajalla kuulin erään mukana olleen tanssijan x-muusikon huomion rummuista noin yleensä… hän kehui vuolaasti vip- yhtyeen rumpalia ja hänen soitantaa, ”se on hieno taito että osaa soitta rumpuja hiljaa”… kun tuota sanontaa oikeesti miettii, se oli mielestäni hyvin ja osuvasti sanottu… siinäpä on monelle soittajalle soittamisen mallia! :-))


Anittan vauhdikas ohjelmisto…
Kuten jo tuolla jo aiemmin tuli mainitta oli Anittan aloitus kappaleena hänen jo pari vuotta sitten levyttämäsä "jambalya"... Toisen kappaleena Anitta esitti niin ikään reippaan kappaleen ”kellohame heilahtaa”. Toki valssitkin kuulimme siihen perään… Seuraavaksi Tarja Lunnaan hienosta tuotannosta kauniin kappaleen ”soita jos tunnet niin” sekä seuraavana kappaleen ”salamoi”.

Kuulimme Anittalta eka setillä lisäksi muun muassa kappaleet ”täysikuu” ja ”kuinka rakkaus alkaa”… tuohon viimeksi mainittuun Anitta tuumasi salaperäisesti... ”sitä ei kerrota ei”, on vähän salaperäistä, jaa aa..! ;-)) Niin ikään kuulimme lisäksi reippaat humpat sekä ainakin Juha Eirron ja itsensä kuninkaan Olavi Virran aikoinaan levyttämän ikivihreän ”tiikerihai”…


Annelin kanssa duettoa…
Toinen setti aloitettiin kappaleella ”kuuleeko yö” ja perään osuvasti kappale ”elämäni parhainta aikaa”! Foxtrot- tahdeilla jatkettiin, kappaleella ”vanhan myllyn tarina”. Anitta: ”kun tuota kuskia vielä tarviin on täällä mukana Anneli jonka kanssa lauletaan duetto… mustat silmät”, ja näin tehtiin, kivaa! :-)) Anitta jatkoi dueton jälkeen kaimansa ”Hirvoskan” mainiolla kappaleella ”de va kukku de”. Tää on ilman muuta yksi nuoren Aittan pravureita! :-))
Anitta jatkoi edelleen, ”liian pitkä matka kotiin”... kappaleen jälkeen Anitta tuumasikin, ”ei ole liian pitkä matka kotiin, kun on Annelin kanssa reissussa... ei ole koskaan matka liian pitkä”! :-)) Edelleen mentiin reipasta kuten rokit ”ja rokki soi” sekä niin ikään vauhdikas ”oli kuu oli ilta” kappale… Encorena kuultiin Anittan eka oma sinkku kappale ”hulluna rakastat”, kiva ja kuin niin sanotusti Anittan näköinen kappale! Illan viimeisimpänä kappaleena Anittalta saimme kuultavaksi” olet täysi kuu”. Se oli siinä, jess…! :-))
Tarja Lunnas ”soita jos tunnet niin”: http://www.youtube.com/watch?v=9Iq3OEh99X8
Anitta Hirvonen ”de va kukku de”: http://www.youtube.com/watch?v=YkzlOt1AyxY
Kiitos Anittalle ja kuin myös kuski Annelille… ootte niin kivoja! :-))
Tapsukka :-))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti